Deportes

Partit Homenatge a Dani Jarque

Iniesta: “Tots volem ser a l’homenatge a Dani Jarque”

El partit, que es jugarà dilluns a Cornellà-el Prat, enfrontarà l’Espanyol i un combinat de la Lliga

Dilluns que ve, dia 3 de juny, a Cornellà-el Prat (21.00 hores), un munt d’amics de Dani Jarque es trobaran per jugar un partit en la seva memòria i ajudar la família de l’excapità de l’Espanyol, que va morir el 2009. La cita l’apadrina Andrés Iniesta. “Volem tornar tot l’afecte i els diners que necessita la família de Dani. En un moment així tothom hi vol ser”, ha dit el centrecampista del Barça, íntim amic del jugador, aquest dimarts en la presentació del partit.

Sergio García, per la seva part, ha confessat que la plantilla de l’Espanyol “tenia moltes ganes que arribés aquest partit”. “Esperem que la nostra afició i tots els que estimaven Jarque responguin aquell dia perquè s’ho mereix. Serà un bon espectacle i ell ens deu estar veient sigui on sigui”, ha asseverat.

El partit enfrontarà l’Espanyol –que comptarà amb exjugadors com Tamudo, De la Peña i Luis García— contra un combinat de la Lliga –amb els blaugranes Xavi, Cesc, Iniesta i Alba al capdavant– i també amb Cazorla (Arsenal), Silva (Manchester City) i Mata (Chelsea), de la Premier League. Tots els entrenadors de Jarque estan avisats, tot i que encara falta perfilar els que ocuparan les banquetes.

El preu de les entrades és de 21 euros –el número de dorsal del capità– per dos seients de tribuna i 21 euros per tres de la zona gol. També es podran adquirir de forma individual, a 10,5 o 7 euros respectivament. Tota la recaptació, inclosa la de la fila zero, anirà destinada a la família de Dani Jarque.

Tu ja tens la teva entrada?


Font: Danimonti77
Aconsegueix les tevés entrades per internet a Ticketmaster.es i per telèfon al 902 15 00 25.