Música

Joan Manuel Serrat, Barbara Hendricks, Noa i Miguel Poveda en un gran concert contra l’Alzheimer

La Fundació Pasqual Maragall presenta un gran concert contra l’Alzheimer al Palau Sant Jordi de Barcelona

La Fundació Pasqual Maragall ha presentat avui el concert per a la recerca contra l’Alzheimer, que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La fundació ha reunit en un cartell excepcional i inèdit a Joan Manuel Serrat, Barbara Hendricks, Noa i Miguel Poveda, que oferiran un recital únic amb base simfònica, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Joan Albert Amargós i la direcció artística de Manuel Huerga.

Sota el lema “La resposta a l’Alzheimer està en la música”, la Fundació Pasqual Maragall organitza aquesta ambiciosa acció amb la voluntat de donar visibilitat a aquesta malaltia; sensibilitzar sobre ella; i conscienciar la societat sobre la importància de la recerca per trobar solucions.

D’aquesta manera, els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es destinaran als projectes de recerca que realitza la Fundació Pasqual Maragall.

Concert per a la recerca contra l’Alzheimer
“La resposta a l’Alzheimer està en la música”
Dissabte 28 de setembre a les 21hores
Palau Sant Jordi, Barcelona

Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es destinaran als projectes d’investigació que realitza la Fundació Pasqual Maragall.

A partir del 18 d’abril, les entrades estan disponibles a internet, a Ticketmaster.es, per telèfon al 902 15 00 25 i als caixers de “la Caixa”.