Teatro

The Wild Party d’Andrew Lippa s’estrena a Barcelona

The Wild Party (La Festa Salvatge) d’Andrew Lippa s’estrena a Barcelona

El Teatre Gaudí Barcelona (TGB) acollirà a partir del 15 de febrer de 2013 l’adaptació catalana del musical The Wild Party (La Festa Salvatge) d’Andrew Lippa. L’espectacle, que s’estrenarà oficialment el 22 de febrer, estarà en cartell inicialment fins al 28 d’abril de 2013.

Amb direcció d’Anna Valldeneu i direcció musical de Filippo Fanò, La Festa Salvatge estarà protagonitzat per Roger Berruezo (“Cop de Rock”, “Hoy no me puedo levantar”), Xènia Garcia (“Los Miserables”, “Fama”), Xavi Duch (“Hair”, “40, El Musical”, “Spamalot”) i Maria Santallusia (Egos Teatre), acompanyats per Lino di Giorgio, Isa Mateu, Ferran Guiu, Laura Prats, Arnau Gol, Zuhaitz San Buenaventura, Roger Batalla, Carles García, Berta Peñalver, Marina Schiaffino, Laura Daza, Ivette Novell i Joan Galo.

La Festa Salvatge trasllada a l’espectador a un pis de Manhattan de la dècada dels anys 20, on s’hi viu l’ambient calent, prohibit, violent, i íntim de La Festa Salvatge. La protagonista, Queenie, és una reina de vodevil, té a tots els homes als seu peus. Els utilitza i els llença. Burrs, l’altre protagonista, és un clown de vodevil, té a totes les dones als seus peus. Les utilitza i les llença. Ningú els satisfà, ningú està a l’alçada dels seus desitjos, fins que es troben. Són les dos cares de la mateixa moneda. És una explosió de sexe i passió. Però, amb el pas del temps, la rutina els destroça…

Amb música, llibret i lletres d’Andrew Lippa, The Wild Party (La Festa Salvatge) està basat en un poema narratiu homònim escrit per Joseph Moncure March el 1928. La producció original es va estrenar al Manhattan Theatre Club de l’Off-Broadway el 24 de febrer de l’any 2000 amb Julia Murney com a Queenie, Brian d’Arcy James com a Burrs, Idina Menzel com a Kate i Taye Diggs com a Mr. Black.

¡No te’l pots perdre! Aconsegueix les entrades per a The Wild Party (La Festa Salvatge) per internet a Ticketmaster.es.

Consulta la nostra cartellera de musicals i no te’n perdis cap!